Nieuws
Hieronder ziet u het overzicht van onze nieuwsberichten.

Wanroijs Nieuws d.d. 15 januari 2019


 

Jan Linders, bedankt! 

 

Op maandag 7 Januari was Daphne Zwitserloot, filiaalmanager van supermarkt Jan Linders bij Dagbesteding “De Koffiepot”. “De Koffiepot” was het goede doel van 2018. Daphne had een heerlijke taart bij en een waarde cheque met het geweldige bedrag van € 5.129,-. Wat een verrassing!

Ons terras is inmiddels gerealiseerd, we hebben hier het afgelopen jaar al volop van genoten en we hopen hier met z’n allen nog lang heel veel plezier van te zullen hebben.

Wij willen iedereen die ons het afgelopen jaar geholpen heeft ontzettend bedanken. Zoals onze eigen vrijwilligers die altijd met heel veel enthousiasme klaar staan, de knutselclub, mensen van wie wij spullen gekregen hebben en iedereen die iets bij ons heeft gekocht. 

Ook bedanken we Daphne en alle medewerkers van Jan Linders. Super bedankt, jullie zijn toppers!!!

 

Corina Nooijen en Jolanda Verheijen

 

Wanroijs Nieuws d.d. 30 oktober 2018Dagbesteding “De Koffiepot” gaat vanaf 1 December ook op vrijdag open! 


Wij vinden het fijn dat steeds meer mensen kiezen voor dagbesteding bij “De Koffiepot”! Waar we in September 2017 begonnen zijn met 2 dagen in de week, gaan we vanaf December nu ook een vierde dag open. We vinden het belangrijk dat onze gasten een keuze hebben in de dagdelen waarop zij willen komen. Om voldoende tijd en aandacht aan alle gasten te kunnen besteden, maken we de groepen niet te groot. Op deze manier willen we zorgen voor kwaliteit van dagbesteding met veel aandacht voor de wensen en behoeftes van elk individu.


Op verzoek van de gemeente hebben we een tevredenheidsonderzoek verspreid onder onze gasten met hierin vragen over de aangeboden lunch en afwisseling in activiteiten tot de vraag, hebt u een betere kwaliteit van leven door de geboden ondersteuning.


We wisten natuurlijk wel dat de meeste gasten het erg naar hun zin hebben, maar het is altijd goed om te onderzoeken hoe tevreden mensen echt zijn en om te weten welke verbeterpunten er zijn.Het doet ons goed om in het tevredenheidsonderzoek terug te zien dat de gasten van “De Koffiepot” heel erg tevreden zijn. Voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zijn.


Komt u graag een keer een kijkje nemen bij Dagbesteding “De Koffiepot”?

Dan bent u van harte welkom tijdens Rondje Wanroij op vrijdag 30 November van 12.00 tot 21.00 uur.


U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen voor informatie

of voor een afspraak.

Telefoon: 0485-470170

Mobiel: Jolanda Verheijen-Bus 06-48105161

Mobiel: Corina Nooijen-Bus 06-30980005

Website: www.dekoffiepotwanroij.nl

E-mail: info@dekoffiepotwanroij.nl


Wanroijs Nieuws d.d. 16 oktober 2018Ook vierde actiedag van dagbesteding “De Koffiepot” bij Jan Linders is succesvol verlopen!


Afgelopen zaterdag was de vierde actiedag van dagbesteding “De Koffiepot” bij Jan Linders. Het was een gezellige, drukke dag. De 250 appelflappen die we samen met de gasten hadden gemaakt waren al snel verkocht en op de herfststukjes, de kopjes met vogelvoer en alle andere decoraties met vogelvoer werd enthousiast gereageerd. Bedankt allemaal voor jullie leuke reacties en voor jullie bijdrage!

Verder willen we alle vrijwilligers die geholpen hebben om deze dag tot een succes te maken super bedanken! Zonder jullie zouden we dit niet kunnen. Het is elke keer weer harstikke gezellig om dit samen met jullie te mogen doen, super bedankt allemaal!!!


Team “De Koffiepot”.Wanroijs Nieuws d.d. 18 september 2018Dagbesteding “De Koffiepot ” bedankt "Fysio-Xperts"!


Fysoixperts in Wanroij wil het bewegen promoten en daarom hebben zij tijdens de vierdaagse de wandelaars die zich hiervoor hadden aangemeld, gemasseerd. Het geld dat zij hiermee hebben ontvangen, wilden zij besteden aan een goed doel. Wij vinden het fantastisch dat wij uitgekozen zijn tot dit goede doel, zodat ook de gasten van dagbesteding “De Koffiepot” gestimuleerd worden om op een gezellige en ontspannen manier bezig te zijn met bewegen. Daarom kwam fysiotherapeut Debbie Bankers van

Fysio-Xperts ons verassen met heel veel mooie gloednieuwe gymspullen, wij zijn er meteen mee aan de slag gegaan.


We weten heel zeker dat we hier met z’n allen heel veel gezonde, maar vooral ook gezellige, sportieve momenten aan zullen beleven.


Namens alle gasten en medewerkers van “De Koffiepot”,

Fysio-Xperts super bedankt!!!


Voor meer informatie kunt u bellen naar:

De Koffiepot: 0485-470170

Jolanda Verheijen-Bus 06-48105161

Corina Nooijen-Bus 06-30980005

Website: www.dekoffiepotwanroij.nl

E-mail: info@dekoffiepotwanroij.nl


Wanroijs Nieuws d.d. 11 september


2018Dagbesteding "De Koffiepot" bestaat 1 jaar.


Het is alweer een jaar geleden,

Het pand van Tijs en Toos van de Hulsbeek aan de Lepelstraat was net op tijd omgetoverd tot een soort van “grote huiskamer”.

We begonnen met 4 gasten, spannend voor hen en natuurlijk ook voor ons. Maar het ging goed, de gasten voelden zich meteen thuis en in de loop van het jaar, zijn er steeds meer mensen  bij gekomen. Op dit moment zijn er 17 gasten die wekelijks “De Koffiepot” bezoeken, een mooi aantal! Heel wat  meer dan dat wij hadden durven hopen. Naast het toegenomen aantal gasten, zijn er ook vrijwilligers bijgekomen en daar zijn wij natuurlijk ook heel erg blij mee. Door deze club enthousiastelingen hebben we simpel gezegd, meer te bieden. We willen graag voldoende aandacht hebben voor iedereen en een dagprogramma  dat aansluit bij ieders  behoefte. We doen van alles, samen iets lekkers koken, knutselen, gymmen en muziek maken, maar ook heel veel buurten, koffie drinken en serieuze gesprekken voeren. Van elke dag maken we een mooie, waardevolle dag en elke dag wordt er veel gelachen!


Het belangrijkste vinden wij dat de gasten zich echt welkom voelen, dat er respect is voor iedereen, en dat ieder op zijn eigen manier een fijne dag beleefd en met een voldaan gevoel en een lach op het gezicht weer naar huis toe gaat.


Wij vinden het heerlijk om voor onze gasten te mogen zorgen en misschien genieten wij wel het meest als iedereen zit te smullen van een lekkere lunch, zoals afgelopen maandag toen we aan de zelfgemaakte pizza’s zaten en een van de gasten zei “gezellig he, zo met z’n allen eten is toch veel gezelliger als alleen”. 


In het afgelopen jaar hebben we al heel veel mooie momenten beleefd bij “De Koffiepot”, en hebben we ons vaak verwonderd over hoe onze dagbesteding in Wanroij gedragen wordt. Jan Linders kwam met de vraag of wij het goede doel van dit jaar wilden zijn. Daar waren wij natuurlijk heel erg blij mee, want hierdoor was het mogelijk om een mooi terras voor onze gasten te creëren. En wederom kregen we spontaan heel veel hulp aangeboden waardoor het terras binnen de kortste keren gerealiseerd was. Toen de  eerste zonnestalen kwamen, zaten wij heerlijk buiten op ons mooie terras, puur genieten!


Ook verrast waren we door het telefoontje van Fysio-Xperts, zij wilden het bewegen promoten en gingen 3 avonden aan de slag om de wandelaars van de vierdaagse te masseren. Ze vroegen hiervoor een bijdrage en wilden dit, in de vorm van sport en spel materiaal aan ons schenken, om zo ook het bewegen met onze gasten te promoten.


En zo kunnen we nog wel even doorgaan met alle geweldige dingen die het afgelopen jaar op ons pad zijn gekomen. Nog steeds komt er wekelijks wel iets moois uit de hemel vallen, mensen die vragen, kun je nog een stoel gebruiken, heb je iets aan deze potjes, kunnen jullie dit gebruiken om te knutselen?


U zult wel begrijpen dat wij vaak een heel warm gevoel krijgen van alle mensen die aan ons denken en van het mooie werk wat wij mogen doen. We hebben het leukste werk wat er is, wij mogen van elke dag een feestje maken en dat doen we maar al te graag!Team “De Koffiepot”.


Wanroijs Nieuws d.d. 19 juni 2018Dagbesteding “De Koffiepot”, een drukke derde actiedag bij Jan Linders


Afgelopen zaterdag was het een drukte van jewelste bij Jan Linders in Wanroij. Naast alle reguliere klanten was het met de bezoekers van het keverweekend, nog drukker dan op een normale zaterdag. Maar ondanks de drukte, was het weer erg gezellig! En hebben we heel wat bloemetjes, bierplankjes, fotolijstjes enz. verkocht. We willen dan ook iedereen bedanken die ons op deze manier gesteund hebben. Ook alle mensen die ons geholpen hebben, ontzettend bedankt voor al jullie hulp, enthousiasme en inspiratie!


A.s. zaterdag doet dagbesteding “de Koffiepot” mee met rondje Wanroij, tussen 11.00 uur en 17.00 uur bent u van harte welkom!


Team “De Koffiepot”.Wanroijs Nieuws d.d. 12 juni 2018Leuke Vaderdag cadeautjes kopen?


Kom op 16 Juni naar Jan Linders !

    

Bij dagbesteding “De Koffiepot” is hard gewerkt om ook voor de derde actiedag leuke, gezellige en creatieve cadeautjes te maken.  Deze keer hebben we, naast leuke armbandjes, spiegels en koekjesmix, ons vooral gericht op vaderdag. Wie voor zondag 17 juni nog een leuk, origineel cadeautje zoekt, kan bij ons terecht voor onderzetters, fotolijstjes of een bierplankje.


Ook  voor een praatje en kopje koffie bent u op zaterdag 16 juni uiteraard van harte welkom! Want ook deze keer schenken wij, tegen een kleine bijdrage, graag een lekker kopje koffie voor u in.


De opbrengsten van deze actie gaan wederom naar het nieuwe terras van onze dagbesteding. Wij zijn ontzettend blij met ons nieuw terras, wat we dankzij Jan Linders hebben kunnen realiseren.  We hebben al heel wat mooie dagen gehad en daarmee al volop genoten van deze prachtige nieuwe plek.


Graag tot zaterdag 16 juni tussen 9.30 en 16.00 uur bij Jan Linders!


Team “De Koffiepot”.Wanroijs Nieuws d.d. 29 mei 2018Dagbesteding “De Koffiepot” is vanaf 5 juni ook op de dinsdagen open!


Het gaat goed met dagbesteding “De Koffiepot”. Het aantal gasten is gegroeid van 4 naar 14 en daarom gaan we vanaf 5 juni ook starten op de dinsdagen.


We hopen dat deze groei doorzet zodat we op den duur de hele week dagbesteding kunnen bieden. We zijn blij met de extra gasten, maar wat nog veel belangrijker is, de gasten die komen hebben het prima naar hun zin. Het is gezellig, niks moet, maar er kan heel veel. De gasten voelen zich thuis en genieten van het gezellig samen zijn. Elke dag is anders, we gymmen, maken muziek, knutselen, bakken iets lekkers of doen een spel. Wie graag iets anders wil doen of liever even helemaal niks doet, zegt het maar. Elke dag zorgen we voor  een heerlijke lunch, we koken soep, bakken een ei of een kroket of doen een boodschap bij Jan Linders en bedenken ter plekke waar we zin in hebben. Het is gezellig om samen te eten, het  smaakt allemaal veel  lekkerder wanneer je met meerdere mensen bij elkaar zit en er leuke gesprekken ontstaan.


 

Als het mooi weer is maken we graag een wandeling, we kunnen gebruik maken van de duofiets en natuurlijk genieten we volop van ons prachtig terras! Dankzij de acties die we dit jaar bij Jan Linders mogen doen als het goede doel van 2018, hebben we dit terras kunnen financieren en hebben we hier een hele mooie, gezellige plek van kunnen maken.

Wanneer u nu denkt, misschien is een zinvolle dagbesteding bij “De Koffiepot” ook wel iets voor mij, mijn partner of familielid, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Wanneer u meer informatie wil of zomaar een kijkje wil nemen bij “De Koffiepot”, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom tijdens het Wanroij’s rondje op zaterdag 23 juni van 11.00 tot 17.00 uur.

 

Voor meer informatie kunt u bellen naar:

- De Koffiepot: 0485-470170

- Jolanda Verheijen: 06-48105161

- Corina Nooijen: 06-30980005

E-mail: info@dekoffiepotwanroij.nl

Website:http://dekoffiepotwanroij.nl

Wanroijs Nieuws d.d. 10 april 2018Dagbesteding “De Koffiepot” zaterdag 14 April bij Jan Linders


A.s. zaterdag, 14 April staat dagbesteding “De Koffiepot” voor de 2de  actie van dit jaar bij Jan Linders. Ook deze keer schenken wij graag een kopje koffie voor u in. Daarnaast hebben wij vrolijke vogelhuisjes, sleutelhangers en allerlei snuisterijen te koop. U bent natuurlijk van harte welkom!


De opbrengsten van alle acties die wij dit jaar bij Jan Linders mogen organiseren gaan naar het nieuwe terras van onze dagbesteding. Zoals velen gezien hebben, is er al ontzettend hard gewerkt om dit terras gerealiseerd te krijgen. Onze gasten kijken ernaar uit om buiten op deze prachtige nieuwe te plek te kunnen genieten van het mooie weer. Wij wensen hen en iedereen mooie lentedagen en een heerlijke zomer toe!


Wij zien u graag a.s. zaterdag tussen 9.30 en 16.00 uur bij Jan Linders!


Team “De Koffiepot”.
Wanroijs Nieuws d.d. 6 maart 2018NLDOET een groot succes voor dagbesteding "De Koffiepot"


Het afgelopen weekend heeft dagbesteding “De Koffiepot” mee gedaan met

NLdoet, een nationale vrijwilligers dag van het Oranje Fonds.


Na een oproep in het Wanroij’s nieuws kwamen er verschillende enthousiaste reacties van mensen die ons wilden helpen met het begin van de realisatie van een terras voor onze gasten. Er is ontzettend hard gewerkt! De klinkers uit de grond, de struikjes verzet en 4 brandweermannen kwamen de perenbomen omzagen. Ondertussen werd de keuken gepoetst en werden er ook nog even 2 prachtige bloembakken gemaakt en gevuld met mooie bloemen. Het was een gezellige ochtend waarin heel veel werk is verzet. Wij zijn daar natuurlijk ontzettend blij mee!


We hebben een mooi begin kunnen maken aan een gezellig terras voor de gasten van “De Koffiepot”. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door Jan Linders die ons hierbij ondersteunt,  door tuin en landschapsarchitect Carla Rovers met een mooi plan voor ons terras, door tuincentrum Jan van de Hulsbeek, door Bouwcenter Centen, door bouwbedrijf Laarakkers-Wijnhoven en door Gijs van Gemert van tegelhandel De Groot in Cuijk.


En natuurlijk niet te vergeten, alle vrijwilligers en de brandweermannen die het afgelopen weekend of op andere momenten zich voor ons in hebben gezet. Allemaal ontzettend bedankt!Team “De Koffiepot”.


Wanroijs Nieuws d.d.27 februari 2018Dagbesteding “De Koffiepot” kijkt terug op een geslaagde eerste actiedag bij Jan Linders.


Afgelopen zaterdag hebben medewerkers van dagbesteding “De Koffiepot” zich gepresenteerd als het goede doel van het Jan Linders Fonds 2018.


Met volle dozen kwamen we aan bij Jan Linders. Daar verkochten we versierde koekjes, koffiepotten met paaseieren en gelukspotjes. Sommigen namen zelfs de tijd om te genieten van een lekker kopje koffie en een gezellig praatje. Al met al een bijzonder geslaagde eerste actiedag waarbij we met lege dozen huiswaarts gingen.


Onze hartelijke dank aan iedereen die, op wat voor wijze dan ook, een bijdrage heeft geleverd aan deze succesvolle dag!


Op zaterdag 14 April zullen we wederom bij Jan Linders zijn voor onze volgende actie.Dagbesteding “De Koffiepot” doet mee met NL doet,

wie wil ons helpen?


Op zaterdag 10 Maart doet dagbesteding “De Koffiepot” mee met NLdoet.

NLdoet is een nationale vrijwilligersdag, georganiseerd vanuit het Oranje Fonds.


Op deze dag willen we een begin maken aan het realiseren van een terras voor de gasten van “De Koffiepot”, tevens willen we een paar mooie plantenbakken maken.


Wie komt ons op deze dag helpen? U bent van harte welkom! U kunt zich aanmelden via “De Koffiepot” 0485-454707, Jolanda Verheijen 06-48105161 of Corina Nooijen 06-30980005


Wij zorgen voor een natje en een droogje.


Heel graag tot dan!

Team "De Koffiepot"


Wanroijs Nieuws d.d.20 februari 2018Jan Linders Fonds ondersteunt

dagbesteding “De Koffiepot” .


Doelstelling van het Jan Linders Fonds is het ondersteunen van lokale initiatieven, die de leefbaarheid in de omgeving direct of indirect verbeteren.


Dit jaar zijn wij de gelukkigen! We zullen het komende jaar een aantal activiteiten bij Jan Linders in Wanroij organiseren.


De opbrengst hiervan willen we gebruiken voor het aanleggen van een gezellig terras, een mooie beschutte, veilige plek waar de gasten van dagbesteding "De Koffiepot" heerlijk kunnen genieten.


Zaterdag aanstaande gaan we van start met de eerste actie. Tegen een kleine bijdrage schenken we graag een lekker kopje koffie voor u in en verkopen we koekjes en andere leuke dingen.


Graag tot zaterdag bij Jan Linders in Wanroij!


Team "De Koffiepot"

Wanroijs Nieuws d.d. 5 december 2017SAMENWERKING ZCW, DE KOFFIEPOT EN DE LOOKANT


Om de bewoners van de Lookant, de gasten van dagbesteding “De Koffiepot” en de ouderen die gebruik maken van allerlei activiteiten in ’t Atrium nog meer van dienst te zijn hebben de bovengenoemde 3 organisaties besloten de krachten te bundelen.


Waar De Lookant en het ZCW hun vrijwilligers al hadden ondergebracht in één vrijwilligerspoule heeft ook De Koffiepot zich hier nu bij aangesloten. Hiermee wordt voor alle partijen een win-win situatie gecreëerd.

De totale vrijwilligerspoule bestaat nu uit ongeveer 80 vrijwilligers die vanaf nu gezamenlijk op zullen trekken. Zo kunnen zij onderling ervaringen uitwisselen, gezamenlijk gebruik maken van opleidingen, lezingen en zijn allen verzekerd via het “Vrijwilligersnet Nederland”. Iedere vrijwilliger bepaalt zelf welke activiteiten zij of hij wil verrichten. Ook interesse om aan te sluiten als vrijwilliger? Meld u aan bij 1 van deze 3 organisaties. Er is altijd wel wat te doen en u zult ervaren dat ook uzelf hier veel plezier aan gaat beleven.


In de toekomst zullen er voor de bewoners van De Lookant en voor de gasten van de dagbesteding ook gezamenlijke activiteiten georganiseerd worden. Uiteraard zijn de gasten van “De Koffiepot” ook welkom in ’t Atrium om daar deel te nemen aan activiteiten georganiseerd door het ZCW. Dit alles om het leefplezier van deze ouderen te vergroten maar vooral ook om hun nadrukkelijk in onze dorpsgemeenschap te blijven betrekken.


SAMEN MAKEN WE WANROIJ MOOIER


Wanroijs Nieuws d.d.29 augustus 2017Dagbesteding “De Koffiepot” in Wanroij opent de deuren.

Datum:Zaterdag 9 en zondag 10 september

Tijd:12:00 tot 16:00 uur


Het zal u vast niet ontgaan zijn, extra drukte op de Lepelstaat in Wanroij.  Er is hard gewerkt om het pand van Tijs en Toos van de Hulsbeek om te toveren tot een gezellige huiskamer. Een hal, twee invalidetoiletten en een knutselruimte maken het geheel compleet. De laatste puntjes worden op de i gezet, we zijn er klaar voor!


Vol enthousiasme is er gereageerd op ons initiatief. Heel veel mensen hebben ons spontaan geholpen, spullen gebracht, aangeboden om een keer een leuke activiteit te verzorgen zoals een gezellige muziekmiddag of een plek voor een uitstapje, echt geweldig! Dit hadden wij niet kunnen dromen. Wij voelen ons al aardig thuis bij “De Koffiepot” en we hopen natuurlijk dat onze gasten hier graag met veel plezier zullen komen.


Dagbesteding “De Koffiepot” is er voor ouderen met een indicatie van het WMO of met een WLZ beschikking, ook met een PGB of eigen bijdrage kunt u bij ons terecht.Neem voor meer informatie contact met ons op:

Dagbesteding “De Koffiepot”

Adres:Lepelstraat 19A

5446AG Wanroij

Telefoon : 0485 – 470170

Website: www.dekoffiepotwaroij.nl

E-mail: info@dekoffiepotwanroij.nlBent u ook een beetje nieuwsgierig geworden?

U bent van harte welkom om te komen kijken bij één van onze open dagen op zaterdag 9 en zondag 10 september van 12.00 tot 16.00 uur.

Graag tot dan!


Wanroijs Nieuws d.d.01 augustus 2017Wij kunnen bijna niet meer wachten!


De verbouwing in het pand aan de Lepelstraat in Wanroij is nog in volle gang. Toch kwamen de eerste belangstellenden voor dagbesteding “De Koffiepot” al een kijkje nemen. 


Maar 4 september is het  pas zover, dan gaat dagbesteding De Koffiepot van start en is Wanroij en omgeving een mooie dagbestedingsplek voor ouderen of mensen met een beperking rijker. In een mooie vertrouwde omgeving kunnen zij dan een dagdeel of evt. zelfs meerdere dagen terecht. 

De Koffiepot wordt niet alleen een fijne ontmoetingsplek, er zijn ook volop mogelijkheden om aan   activiteiten deel te nemen zoals kaarten, koken, muziek, hout bewerken etc.

Dat deze dames nu al effetjes kwamen kijken is helemaal niet erg. Zij hebben nu kunnen zien dat er hard aan gewerkt wordt om het allemaal te realiseren.


Zij waren overigens niet de enige bezoekers. Ook 2 leden van het Platform Gehandicapten Sint Anthonis waren aanwezig om de dagbestedingsruimte te beoordelen op Bruikbaarheid, Toegankelijkheid, Bereikbaarheid en Uitgankelijkheid. Zij kwamen tot de conclusie de diverse ruimtes goed ruim waren opgezet en met veel kennis van zaken. Ook de bezoekers met een rollator of rolstoel hebben straks  volop de ruimte om overal goed en gemakkelijk bij te kunnen.   

Denkt u dat De Koffiepot wellicht een goede plek is voor u zelf of voor uw partner of familielid? Kijk dan eens op de website:  www.dekoffiepotwanroij.nl   of informeer vrijblijvend tel. 0485 470170.


Door: Herman Peters , lid PGSA


Wanroijs Nieuws d.d. 18 juli 2017Wat is dagbesteding voor ouderen

Dagbesteding helpt ouderen om zolang mogelijk thuis te blijven wonen en deel uit te maken van de samenleving.

Ze ondersteunen bij het behouden van een dagritme door het bieden van een gestructureerde invulling van de dag. Een dagbesteding levert een bijdrage aan een beter welbevinden van ouderen, door het samen beleven van een gezellige en zinvolle dag. Met veel afwisseling en trainen van vaardigheden, zal het behoud van zelfstandigheid zolang mogelijk behouden blijven.

Misschien heeft u behoefte aan contact, wacht u op een opname in een verpleeghuis of heeft u geheugenproblemen? Dan is dagbesteding een passende oplossing. U heeft een zinvolle invulling van de dag en het ontlast de mantelzorger.


Wat kunt u verwachten bij dagbesteding De Koffiepot in Wanroij:

Dagbesteding De Koffiepot is een fijne plek met een gezellige, huislijke sfeer, waar iedereen zichzelf mag zijn en waar professionele hulpverleners, samen met enthousiaste vrijwilligers er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat u een fijne dag hebt. Samen met andere gasten kunt u mee doen met allerlei activiteiten zoals de lunch verzorgen, gymmen, een spel doen, de krant lezen, muziek, geheugentraining of een wandeling.

Naast een ruime huiskamer beschikken we over een knutselruimte waar getimmerd, gezaagd, geschilderd en geknutseld kan worden. We bieden volop mogelijkheden voor activiteiten, samen dingen ondernemen biedt afleiding en ontspanning, maar daarnaast vinden wij het ook erg belangrijk dat onze gasten individuele aandacht krijgen en hun verhaal kwijt kunnen.

De Koffiepot is een plek waar iedereen zichzelf mag zijn, waar niks moet en waar eigenwaarde en respect voor elkaar hoog in het vaandel staan!

Wij gaan uit van de wensen, krachten en mogelijkheden van onze gasten!


Wanneer kunt u terecht bij dagbesteding De Koffiepot:

In September 2017 start de dagbesteding. In overleg kunt u bij ons terecht van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 16.00 uur.

Wilt u zichzelf, uw partner of familielid aanmelden bij dagbesteding “De Koffiepot’, of wilt u meer informatie dan kunt u bellen met:

Dagbesteding 'De Koffiepot': tel. 0485-470170

Jolanda Verheijen-Bus: tel. 06-10485161

Corina Nooijen-Bus: tel. 06-30980005


Of mailen met: info@dekoffiepotwanroij.nl


Of bezoek onze website: www.dekoffiepotwanroij.nl


Wanroijs Nieuws d.d. 20 juni 2017Checklist Dagbesteding De Koffiepot


 •  Inschrijven Kamer van Koophandel
 • Huurcontract getekend
 • Zorgcontract gemeente getekend
 • Sleutel ontvangen
 • Start interne verbouwing
 •  Tuindeuren plaatsen
 • Sanitair plaatsen
 • Keuken plaatsen
 • Behangen
 • Verven
 • Vloer leggen
 •  Aanmelden eerste gasten


Voor meer informatie zie www.dekoffiepotwanroij.nl of bel met:

Corina Nooijen-Bus: 06-3098 0005

Jolanda Verheijen-Bus: 06-4810 5161


Wanroijs Nieuws d.d. 09 mei 2017Dagbesteding “De Koffiepot”

Vanaf september 2017 gaan we beginnen op het

volgende adres:

Lepelstraat 19a

5446 AG  Wanroij


Voor meer informatie zie onze website

www.dekoffiepotwanroij.nl

Of bel naar:

Jolanda Verheijen-Bus: 06-4810 5161

Corina Nooijen-Bus: 06-3098 0005


Wanroijs Nieuws d.d. 04 april 2017Dagbesteding voor ouderen in Wanroij


“We gaan het gewoon doen!”.

Al jaren hebben wij, Jolanda en Corina, een droom, samen een dagbesteding voor ouderen beginnen! Deze droom begon 8 jaar geleden toen wij als collega’s op een afdeling voor dementerende ouderen samenwerkten. We kwamen erachter dat we dezelfde visie delen.  Werken met ouderen doen we allebei met heel veel plezier, we behandelen andere mensen zoals we zelf ook willen dat mensen met ons omgaan, vriendelijk en respectvol. Het geeft ons veel voldoening om een bijdrage te kunnen leveren aan een gezellige dag of gewoon een fijn moment. We brengen graag een beetje kleur in het leven van anderen en vinden dat geluk vaak in kleine dingen zit, een fijn gesprek, of een gezellig momentje.


Eind december kwam onze droom weer ter sprake en liet de gedachte aan het opzetten van een dagbesteding voor ouderen, ons niet meer los. We waren ervan overtuigd dat een dergelijke dagbesteding van toegevoegde waarde voor Wanroij zal zijn en op 1 januari besloten we om het een kans te geven. De eerste stap was een telefoontje met Huub van Boekel, als voorzitter van Het Zorgcollectief, op de vraag of Huub met ons in gesprek zou willen, reageerde hij met “heel graag zelfs, een dagopvang voor ouderen is een van de speerpunten van Het Zorgcollectief”. We zijn in gesprek gegaan en aan de hand daarvan zijn we onze plannen verder gaan ontwikkelen. De volgende stap was een telefoontje naar Tijs en Toos van de Hulsbeek met de vraag of we het Aambeeld konden huren. Al snel volgde er  een gesprek en hadden we ineens al een serieuze optie op een, in onze ogen, toplocatie. Deze locatie, midden in Wanroij, is op loopafstand van veel aanleunwoningen en dichtbij vele voorzieningen. Overal waar we onze plannen vertelden kregen we medewerking en enthousiaste reacties. We streefden ernaar, voor de jaarvergadering van het zorgcollectief de knoop door te hakken en dat is gelukt, “we gaan het gewoon doen!”. Vanaf september openen we de deuren van de dagbesteding in Wanroij.


Er moet nog heel wat gebeuren, maar al die enthousiaste reactie geven ons vleugels, dus dat komt vast goed!


Wij hebben er ontzettend veel zin in en houden jullie op de hoogte!


Jolanda Verheijen-Bus en Corina Nooijen-Bus


Bel ons voor informatie

0485 - 470 170

Facebook

© All Rights Reserved

Webdesign door Johan Verheijen